Καλώς ήρθατε στα Γυροπωλεία PitaFandelivery-pitafan-1

'Νεο Κατάστημα! Λεωφ. Ηρακλειδών και Απολλώνιου, Ιαλυσός. Τηλέφωνο: 2241 401839 (Delivery)
Κεντρικό κατάστημα' Καναδά 127-123 Ροδος
Τηλέφωνο: 22410 21097 (Delivery)

pitafan-old-town-shop

Το γυροπωλείο Pitafan ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2005 στο κέντρο της Παλαιάς πόλης της Ρόδου σε ένα από τα πιο γνωστά σημεία στον κόσμο τη Θαλασσινή Πύλη με τους δυο Πύργους. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα κατάστημα στο κέντρο της Παλαιάς πόλης με βάση την καλή ποιότητα φαγητού, αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση, και όχι τουριστικό λόγω του σημείου. Η ποιότητα των κρεάτων και των προϊόντων που χρησιμοποιούμε είναι πάντα φρέσκα και διατηρούνται με τις καλύτερες συνθήκες. Κινητήριος δύναμη για αυτή την προσπάθεια ήταν η αγάπη και η εμπιστοσύνη των πελατών, που από την πρώτη στιγμή εισπράξαμε και συνεχίζουμε να εισπράττουμε.

Με την πάροδο των χρόνων, το γυροπωλείο Pitafan, εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά της πόλης. Από το 2008, συνάψαμε μια πολύ καλή συνεργασία με την Εταιρεία ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ ΑΕΒΕ και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε πάντα με φρέσκα Ελληνικά κρέατα. Έτσι, διατηρούμε σταθερή την ποιότητα φαγητού, γεγονός που αποδεικνύεται από την συνεχή και αυξανόμενη πελατεία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Με αργά και σταθερά βήματα μετά από δέκα χρόνια λειτουργιάς, τον Δεκέμβριο του 2015, δημιουργείται το Pitafan Yeeros Delivery, ένα νέο κατάστημα εκτός Παλαιάς πόλης, με ανανεωμένο μενού και διανομή κατ’ οίκον, διατηρώντας παράλληλα την άριστη ποιότητα φαγητού που προσφέρει. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καναδά 123-127, έχει αίθουσα για 80 άτομα με άνετο παρκινγκ και πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Πρόκειται για ένα μοντέρνο και ευχάριστο χώρο που σκοπό έχει να προσφέρει στους πελάτες του ποιοτικό φαγητό, μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα συνοδευόμενο από μια άριστη εξυπηρέτηση.

pitafan-delivery-shopΌραμα μας ήταν από την αρχή να δημιουργήσουμε μια σειρά καταστημάτων που θα διατηρεί την σταθερή του άριστη ποιότητα στο φαγητό, αλλά που το καθένα θα προσφέρει κάτι καινοτόμο, διαφέροντας από τα συνηθισμένα πρότυπα γυροπωλείων του νησιού.

Τιμή για εμάς αποτελεί η επιβράβευση του Γυροπωλείου Pitafan ως το καλύτερο Γυροπωλείο στη Ρόδο για το 2016, από τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό οργανισμό Trip Advisor. Μέσω αυτού, αλλά και πολλών άλλων κοινωνικών δικτύων και εφαρμογών (Facebook, Google, Google Maps, Foursquare), ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα καταστήματα μας, τα προϊόντα και την ποιότητα μας αλλά και να κάνει την κριτική του.

Μεγαλύτερη όμως επιβράβευση, αποτελεί η αγάπη και η συνεχής υποστήριξη των πελατών μας που τόσα χρόνια μένουν πιστοί σε εμάς και εκτιμούν την προσπάθεια μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών και δεχόμαστε κάθε πρόταση ή παρατήρηση για την βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς η εξέλιξη οδηγεί στην επιτυχία.

 

Ιστορία Θαλασσινής Πύλης "Πύλη Κολώνα"

Το πρώτο μας καταστημά βρίσκεται στην Θαλασσινή πύλη "Πύλη Κολώνα" και η οποία είναι έργο του μεγάλου Μαγίστρου Ντωμπυσόν και χτίστηκε στα 1477, όπως αναφέρει η επιγραφή πάνω από την είσοδο της ωραίας αυτής πύλης.

Πάνω από το κεφάλι του εισερχομένου, υπάρχει ένα ανάγλυφο σε λάτριο λίθο που εικονίζει την Παναγία, τον Άγιο Ιωάννη και τον Άγιο Πέτρο. Οι ιππότες την έλεγαν Πόρτα Μαρίνα. Αυτή η πύλη έχει και θρύλους πέρα από την ιστορία, την ομορφιά και το διάσημο όνομα της.

Όπως αναφέρετε, ο ιππότης Ντεγκοζόν, γύρω στα 1340, σκότωσε το τέρας της Ρόδου και τοποθέτησε τα οστά του πάνω από αυτή την είσοδο.

 

Τοποθεσίες καταστημάτων

Like Us

Trip Advisor Pitafan Kanada

Trip Advisor Pitafan Old Town

Trip Advisor Pitafan Ialyssos